Krijg elke maand live coaching, trainingen, nieuwe lessen, ondersteuning door mezelf en de groep voor maar €55/maand
De meeste coaches vragen tussen de €149 tot €497 per maand voor de waarde in deze membership.   Maar ik heb besloten om een membership te maken die iedereen zich kan veroorloven voor maar €55/maand
Ik ga heel eerlijk en open met je zijn: 
Komen waar ik nu ben, was niet makkelijk
Toen ik mijn eigen bedrijf startte wist ik eigenlijk niet goed wat ik ging doen of wie ik was. Ik wist enkel dat ik niet het leven kon blijven leven dat ik tot dan toe had. 🙅‍♀️

👉Dus, ik stond op een dag op en ging naar het ondernemersloket en startte mijn eigen bedrijf 🎉🙏

Die dag was 13 mei 2016
Dus ik probeerde....
 • Te werken met een high end coach (investering van meer dan €30 000), die me vooral in mijn mannelijke energie zette, waardoor ik nog meer van mezelf verwijderd geraakte
 • Dingen aan te bieden waar ik mezelf niet echt 100% kon achter zetten maar die me wel gegarandeerd omzet opleverden (op advies van bovenstaande coach)
 • De magische formule van 1 of andere business guru toe te passen, maar verloor enkel maar heel veel geld, tijd en energie
 • ​Overal tegelijk online te zijn, maar belande op het randje van een burn-out (open keel, dus niet afgestemd voor mij)
Ik was zo moe, op en bijna klaar om de handdoek in de ring te gooien....
En toen ineens wist ik het....
Ik wil mijn bedrijf en leven leiden op mijn eigen Unieke manier door het het belichamen van mijn Human Design!
En deze keer, zag ik de resultaten in mijn leven én bedrijf waar ik al zolang achter zocht: 
 • Klanten begonnen aan te haken op mijn unieke energie en wilden niet liever dan met mij te werken (niet meer trekken of pushen)
 • ​Mijn omzet steeg, en deze keer met het doen van de dingen op mijn eigen unieke manier en vooral enkel nog de dingen doen waar ik van hield
 • ​Ik was in staat om mijn klanten een krachtige transformatie te geven en geweldige resultaten (van een meer afgestemd leven, een liefdevolle relatie, tot een bedrijf/praktijk die compleet bij hun past) 
 • ​Mijn zelfvertrouwen werd groter en mijn authenticiteit was mijn eigen grootste geschenk
 • ​Nieuwe klanten kwamen uit het niets en behaalden fantastische resultaten uit het niets
 • Mijn agenda liep vol met de dingen die ik super leuk vind om te doen (Deep Dive Soul Readingen, teachen over Human Design, groepen begeleiden, mentoring,...)
 • Ik creëerde een werkschema dat voor mij werkte, waarbij ik minstens 1 week/maand en vrij hou om te leren, creëeren, reizen, groeien,... 
 • ​Het werken met mijn klanten gaf mij heel veel energie in plaats van dat het me leegzoog 
 • ​Mijn lichaam werd sterker en ik voel me nu super goed in mijn vel
 • ​Elke dag ga ik dieper en dieper in mijn eigen experiment met Human Design.  Ik leef het voorbeeld! "Practice what your preach" is mijn moto!
Welkom in
Godelieve's Human Design Membership
Ga het experiment aan met je unieke Design, belichaam het écht en leef je Zielsmissie hier op aarde!
Geweldige  BONUSSEN
Stop met alles alleen te willen doen. Word lid van een krachtige, transformerende community van gelijkgestemden.  Doe je voordeel met: netwerken, oefenen, delen, het experiment aangaan, feedback ontvangen,... zodat jij je Human Design écht kan gaan belichamen
Je krijgt de mogelijkheid om het experiment ten volle aan te gaan in een liefdevolle groep die je ten volle ondersteund en feedback geeft.  Ga je experiment op een veilige manier aan en zie de tastbare resultaten in je leven verschijnen!
Je hebt Godelieve ten allen tijde ter beschikking als coach in de groep.  Ze is dagelijks tijdens de werkweek aanwezig en gaat, net als de leden, voluit voor jouw groei en expansie op je eigen unieke manier!  Immers ieder van ons is anders, er is geen "one-size-fits-all".
Ik ben zo overtuigd van de methode en de tools die ik deel in deze succes club omdat ze me zelf hebben geholpen bij het compleet veranderen van mijn Ieven en het creëren van mijn droombedrijf op mijn eigen voorwaarden in lijn met wie ik geboren ben om te Zijn als Ziel op aarde. 
Ik heb een vraag voor jou....
Hoe zou jouw leven (en bedrijf) veranderen als je je Zielsmisse ten volle op aarde kon gaan leven? 
👉 Godelieve's Human Design Membership:"Unlock your Design" is voor 2 specifiek soort mensen….
#1

De Human Design Newbie die pas ermee in contact is gekomen, er alles over wil weten en voelt dat dit is waar ze altijd op heeft gewacht.  

Je voelt dat je NU klaar bent om het experiment met je Human Design aan te gaan!
#2

De Human Design Junkie die al heel wat heeft gelezen en missschien ook al wel wat cursussen heeft gevolgd, maar die het gevoel heeft dat het voor haar niet werkt.
Jij wil nu starten met het belichamen van je Design omdat je klaar bent om je Zielsmissie op aarde te gaan leven met de dingen te doen waar jij van houdt!
Als jij één van deze boxen kan aankruisen, dan ben je op de juiste plaats!
Als je jezelf afvraagt....
“Ik heb al zoveel dingen aangekocht die me niet hebben geholpen en waarom zou ik deze membership nodig hebben?”
Laat me je dan dit vertellen:
 • Dit is helemaal niet zoals de andere dingen die je hiervoor hebt gekocht 
 • Dit gaat je helpen bij het ontdekken van wie je bent, als ziel hier op aarde, zodat jij je zielsmissie ten volle kan gaan leven 
 • ​Dit gaat je in staat stellen om betere relaties uit te bouwen met je partner, kinderen,... maar ook met je eventuele klanten.  Je gaat hun design ontdekken en weten hoe hun type werkt en op welke manier je het beste met hun contact legt.  Je hele leven gaat hierdoor veranderen.   
 • Dit geeft je niet enkel kennis en theorie, maar het geeft  je ook concrete stappen waarmee je aan de slag kan gaan.  Je gaat je vooruitgang en groei zien.  Daardoor ga je het experiment aan en gaf stap voor stap je Unieke Design, belichamen.  
 • ​Je staat er niet meer alleen voor.  Je bent onderdeel van een ondersteunende community van geweldige mensen die op hetzelfde Pad zijn als jij . 
Ik zweer bij alles wat ik deel in mijn membership omdat ze me gemaakt hebben tot wie ik nu ben: een succesvoI Human Design en Gene Keys Expert en Mentor en dit alles op een korte periode... en ik wil voor jou hetzelfde! 
Ga van verwarring en het achterna hollen van de zoveelste Guru
➤➤➤naar kristal helder weten wie jij écht bent en daardoor het leven leven waarvoor jij geboren bent, op je eigen voorwaarden!  Je wordt je eigen Guru! 

Stop met het proberen van de zoveelste hype of methode die je zoveel tijd kosten, die ingewikkeld zijn, duur of die simpelweg niet werken voor jou en 
 ➤➤➤heb een eenvoudige maar duidelijke strategie die maakt dat (als je dat wenst) alles voor je in een stroomversnelling zal brengen 
Stop met op je eentje te vechten 
➤➤➤ krijg ondersteuning, feedback, accountability, mogelijkheid tot netwerking, experimenteren met je design in een veilige groep van gelijkgestemden in onze fantastische exclusief voor leden community.

GODELIEVE'S HUMAN DESIGN MEMBERSHIP: "UNLOCK YOUR DESIGN" BY GODELIEVE 

© 2022 GODELIEVE.COM | HUMAN DESIGN EXPERT EN MENTOR
BE-LIEVE COACHING/GODELIEVE
BORNSTRAAT 18
2200 HERENTALS
BELGIË

TEAM@GODELIEVE.COM
+32 484325189
This site is not a part of the Facebook™ website or Facebook™ Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook™ in any way. FACEBOOK™ is a trademark of FACEBOOK™, Inc.